Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Фабрика Карпош АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.11.08.2017 15:10:58
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги одлуки од собрание12.06.2017 15:22:36
Фабрика Карпош АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи12.06.2017 15:08:41
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги одлуки од собрание12.06.2017 15:08:12
Фабрика Карпош АД СкопјеГолема зделка12.06.2017 15:06:18
Фабрика Карпош АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции12.06.2017 15:06:15
Фабрика Карпош АД СкопјеРаспределба на добивка12.06.2017 15:05:59
Фабрика Карпош АД СкопјеЈавен повик за собрание12.05.2017 13:35:16
Фабрика Карпош АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.02.05.2017 13:10:00