Измени во органи на управување
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Димко Митрев АД ВелесИзмени во органи на управување26.05.2017 09:17:40
Централна кооперативна банка АД СкопјеИзмени во органи на управување25.05.2017 13:10:01
БИМ АД Свети НиколеИзмени во органи на управување23.05.2017 09:17:04
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеИзмени во органи на управување23.05.2017 08:50:46
Хотели-Метропол АД ОхридИзмени во органи на управување22.05.2017 15:45:01
Макошпед АД СкопјеИзмени во органи на управување22.05.2017 08:55:24
Технометал Вардар АД СкопјеИзмени во органи на управување22.05.2017 08:50:06
Лотарија на Македонија АД СкопјеИзмени во органи на управување17.05.2017 15:00:00
ОКТА АД СкопјеИзмени во органи на управување16.05.2017 15:47:29
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување12.05.2017 08:58:31
Бетон АД ШтипИзмени во органи на управување11.05.2017 14:12:28
НЛБ Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување11.05.2017 13:37:47
РЖ Економика АД СкопјеИзмени во органи на управување11.05.2017 13:10:00
РЖ Техничка контрола АД СкопјеИзмени во органи на управување05.05.2017 08:31:01
ВВ Тиквеш АД СкопјеИзмени во органи на управување02.05.2017 13:34:12
Аутомакедонија АД СкопјеИзмени во органи на управување28.04.2017 09:44:17
Македонски Телеком АД СкопјеИзмени во органи на управување25.04.2017 13:10:00
Македонски Телеком АД СкопјеИзмени во органи на управување25.04.2017 13:10:00
Стопанска банка АД СкопјеИзмени во органи на управување25.04.2017 09:30:08
Скопски Пазар АД СкопјеИзмени во органи на управување19.04.2017 13:08:10
Алкалоид АД СкопјеИзмени во органи на управување03.04.2017 14:35:49
Тетекс АД ТетовоИзмени во органи на управување30.03.2017 14:41:01
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување30.03.2017 13:25:40
ТТК Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување29.03.2017 15:21:37
Македонски Телеком АД СкопјеИзмени во органи на управување22.03.2017 13:28:14
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување03.03.2017 15:19:20
Стопанска банка АД БитолаИзмени во органи на управување22.02.2017 14:08:19
Агрокуманово АД КумановоИзмени во органи на управување12.01.2017 14:08:50
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување29.12.2016 13:14:17
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеИзмени во органи на управување28.12.2016 09:02:11
Уготур АД СкопјеИзмени во органи на управување27.12.2016 09:22:39
Осигурување Македонија АД СкопјеИзмени во органи на управување26.12.2016 13:10:00
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување22.12.2016 13:55:43
ТТК Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување20.12.2016 15:18:40
Осигурување Македонија АД СкопјеИзмени во органи на управување13.12.2016 09:48:30
Македонија АД БитолаИзмени во органи на управување07.12.2016 09:46:46