Откуп/продажба на сопствени акции
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Фершпед АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции25.05.2017 15:30:00
Хотели-Метропол АД ОхридОткуп/продажба на сопствени акции22.05.2017 15:45:01
Макошпед АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции22.05.2017 08:58:16
Фустеларко Борец АД БитолаОткуп/продажба на сопствени акции08.05.2017 08:47:41
Неметали Огражден АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции05.05.2017 09:51:49
Адинг АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции03.05.2017 13:05:00
Адинг АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции28.04.2017 13:12:43
Алкалоид АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции03.04.2017 14:35:45
Адинг АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции14.03.2017 08:45:16
Адинг АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции07.03.2017 13:14:40
Адинг АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции03.03.2017 09:18:59
Адинг АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции02.03.2017 09:09:14
Адинг АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции28.02.2017 09:11:36
Адинг АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции21.02.2017 13:10:01
Адинг АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции13.02.2017 13:10:00
Макошпед АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции16.01.2017 13:38:00
Макошпед АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции12.01.2017 15:41:54
БИМ АД Свети НиколеОткуп/продажба на сопствени акции30.12.2016 09:13:35
Адинг АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции23.12.2016 13:10:00
Трготекстил малопродажба АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции09.12.2016 13:19:52
Хотели-Метропол АД ОхридОткуп/продажба на сопствени акции02.12.2016 14:30:00