Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Македонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.17.07.2017 14:47:24
Аутомакедонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.01.06.2017 08:36:43
Гранит АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.31.05.2017 16:09:47
Бетон АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.31.05.2017 15:35:00
Фершпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.31.05.2017 15:30:00
Бетон АД ШтипНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.31.05.2017 13:48:01
Неметали Огражден АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.31.05.2017 13:18:04
ВВ Тиквеш АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.31.05.2017 13:13:48
Современ дом АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.31.05.2017 13:13:21
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.30.05.2017 13:21:28
Адинг АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.30.05.2017 13:10:00
Силекс АД КратовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.26.05.2017 13:10:00
Макпетрол АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.19.05.2017 15:16:31
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.18.05.2017 13:10:00
Трудбеник АД ОхридНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.18.05.2017 13:10:00
Топлификација АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.18.05.2017 09:23:55
Идевелоп АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.16.05.2017 15:47:45
ТЕАЛ АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.16.05.2017 09:23:45
АрцелорМиттал (ХРМ) АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 16:05:13
АрцелорМиттал (ЦРМ) АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 15:48:55
Скопски Пазар АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 15:41:20
Охридска Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 15:41:06
Бетон АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 15:40:00
Гранит АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 15:24:33
Тутунски комбинат АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 14:52:00
Неметали Огражден АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 14:29:25
Макпромет АД ШтипНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 14:06:12
Димко Митрев АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 14:05:53
Оранжерии Хамзали АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 14:05:10
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 13:10:00
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 13:10:00
РЖ Услуги АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 13:10:00
РЖ Услуги АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 13:10:00
ГД Тиквеш АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 13:10:00
Аутомакедонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 13:10:00
ВВ Тиквеш АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 13:10:00
Централна кооперативна банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 13:10:00
Европа АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 13:10:00
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 13:10:00
Прилепска пиварница АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 09:47:18
МЗТ Пумпи АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 09:22:13
РЖ Институт АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 09:10:43
Современ дом АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 09:03:00
Бетон АД ШтипНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 08:35:18
Сигурносно стакло АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2017 08:31:56
Мермерен комбинат АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 15:45:00
Нова стоковна куќа АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 15:42:15
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 15:42:09
Топлификација АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 15:34:56
Патнички сообраќај - Транскоп АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 15:34:49
Сковин АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 15:18:00
ОКТА АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 14:08:25
Витаминка АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 13:11:58
Уготур АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 13:10:01
Карбо Нова АД Крива ПаланкаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 13:10:01
ФЗЦ 11 Октомври АД КумановоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 13:10:01
Попова кула АД Демир КапијаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 13:10:01
Макотекс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 13:10:01
Агромеханика АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 13:10:01
Технометал Вардар АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 09:49:36
Жито Лукс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 09:41:10
УНИ Банка АД Скопје Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 09:00:37
Благој Ѓорев АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 14:17:19
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 14:13:10
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 14:12:50
Технокомерц АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 13:17:02
Технокомерц АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 13:17:00
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 13:14:55
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 13:14:52
Тетекс АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 13:11:43
Тетекс АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 13:11:39
ДС Смитх АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 13:10:00
Македонски Телеком АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 09:29:54
ТТК Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 08:38:45
ОИЛКО КДА СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 08:31:06
Макпетрол АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.11.05.2017 08:30:59
Славеј АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2017 14:52:00
Хотели-Метропол АД ОхридНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2017 14:15:01
Триглав осигурување АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2017 13:30:13
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2017 13:27:32
Стопанска банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2017 13:10:00
Силекс АД КратовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2017 13:10:00
Струмичко поле АД с. ВасилевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2017 13:10:00
Грозд АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2017 13:10:00
Фершпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2017 09:45:00
Лотарија на Македонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2017 09:23:05
Стопанска банка АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2017 09:17:20
Тајмиште АД КичевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2017 08:55:03
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2017 14:29:29
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2017 14:14:50
Јака 80 АД РадовишНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2017 13:16:37
Трготекстил малопродажба АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2017 13:16:35
Макстил АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2017 13:16:14
НЛБ Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2017 15:36:33
Агроплод АД РесенНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2017 15:31:05
Реплек АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2017 14:53:24
Реплек АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2017 14:53:21
Македонијатурист АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2017 13:32:47
Адинг АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2017 13:10:00
Ветекс АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2017 09:28:39
Жито Полог АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2017 09:13:04
ГТЦ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.05.05.2017 13:15:00
БИМ АД Свети НиколеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.05.05.2017 13:10:01
ЖАС АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.04.05.2017 13:55:36
Осигурување Македонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.04.05.2017 13:05:00
Рудници Бањани АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.03.05.2017 13:10:01
Агромеханика АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.03.05.2017 13:10:01
Пелистерка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.02.05.2017 13:10:00
Пелистерка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.02.05.2017 13:10:00
Фабрика Карпош АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.02.05.2017 13:10:00
Агрокуманово АД КумановоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.02.05.2017 13:05:00
Мода АД Свети НиколеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.28.04.2017 13:10:00
Единство АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.28.04.2017 08:35:18
Единство АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.28.04.2017 08:35:00
РЖ Техничка контрола АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.04.2017 14:22:01
Пекабеско АД Кадино, ИлинденНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.04.2017 13:50:00
РЖ Економика АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.04.2017 13:10:00
Интерпромет АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.04.2017 09:40:14
Алкалоид АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.04.2017 09:00:00
Алкалоид АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.04.2017 09:00:00
Стокопромет АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.04.2017 08:36:24
Комерцијална Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.26.04.2017 15:00:00
Факом АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.26.04.2017 14:45:01
Макошпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.26.04.2017 14:12:24
Вабтек МЗТ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.25.04.2017 15:31:17
Кланица со ладилник АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.25.04.2017 14:05:14
Фруктал Мак АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.21.04.2017 13:10:00
Фустеларко Борец АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.21.04.2017 08:33:15