Стекнување или отуѓување на над 5% од средствата
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Агромеханика АД СкопјеСтекнување или отуѓување на над 5% од средствата23.01.2017 13:10:00
Тајмиште АД КичевоСтекнување или отуѓување на над 5% од средствата13.01.2017 14:28:08