листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Почитувани,

Ве известуваме дека членовите на Управниот одбор на Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп се реизбрани.

За Претседател на Управниот одбор е реизбран Г-дин Бошко Андов.

Новиот мандат на Г-дин Бошко Андов, Г-дин Ристо Секуловски и Ѓ-га Весна Ѓорчева е до 30.06.2023 година.

Сите прашања во однос на реизборот на членовите на Управниот одбор можете да ги доставите до стручните служби на Друштвото.

Срдечен поздрав,

Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп


29.Objava_Nov Mandat UO_2023.pdf

Објавено на: 06.05.2019 14:12:58
Документ БР.: DOC_12285-21/2019
Урнек: Измени во органи на управување