листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки донесени на Собрание на акционери 17.05.2019 година


II-1-1 Одлука за одобрување на Годишната сметка за 2018 година.doc
II-1-2 Одлука за одобрување на финансиските извештаи ревидирани од овластен ревизор за 2018 година.doc
II-1-3 Одлука за одобрување на Годишниот извештај за работењето на ФЕРШПЕД АД Скопје за 2018 година.doc
II-4 Одлука за одобрување на Извештајот од Надзорниот одбор за резултатите од контролата над управувањето со Друштвото за 2018.doc
II-5 Одлука за одобрување на Годишниот извештај за работењето на Службата за внатрешна ревизија за 2018.doc
II-6 Одлука за одобрување на Консолидираната годишна сметка и Конс. фин. извештаи 2018 и год.изв.за група.doc
II-7-1 Одлука за одобрување на работата на членовите на Управниот одбор на Друштвото за 2018.doc
II-7-2 Одлука за одобрување на работата на членовите на Надзорниот одбор на Друштвото за 2018.doc
II-8 Одлука за стекнување на удели во друштва со ограничена одговорност со преземање на нови влогови..doc
II-9 Одлука за измена на статут.DOC
II-11 Одлука за назначување овластен ревизор за 2019 година.doc

Објавено на: 17.05.2019 15:30:18
Документ БР.: DOC_12283-42/2019
Урнек: Други одлуки од собрание