листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидирани финансиски извештаи, годишни сметки и годишен извештај за 2018 година.


Poedinecen_revizorski_izvestaj_Popov_ Kula_2018-mk.pdf
Konsolidiran_revizorski_izvestaj_Popova_Kula_mk_2018.pdf
Popova-Kula-godisna_smetkaka_2018.pdf
Godisna_smetka_konsolidirana_2018.pdf
Godisen_izvestaj_2018.pdf

Објавено на: 29.05.2019 14:09:14
Документ БР.: DOC_12304-57/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи