листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

 Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:


T.4 Pekabesko ad 2018 Revizorski Izvestaj MKD.pdf
T.4 Pekabesko ad 2018 Konsolidiran Revizorski Izvestaj MKD.pdf

Објавено на: 13.06.2019 14:39:53
Документ БР.: DOC_12304-74/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи