листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за начинот на распределба на добивката:

 Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за начинот на распределба на добивката:


T.6 ODLUKA za rasporeduvanje na dobivka za Pekabesko AD za 2018g.pdf
T.8 ODLUKA za rasporeduvanje na dobivka za Timko lab za 2018g.pdf
T.10 ODLUKA за pokrivanje zaguba za Raska Doo за 2018 г.pdf

Објавено на: 13.06.2019 14:39:20
Документ БР.: DOC_12287-28/2019
Урнек: Распределба на добивка