листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Mатеријали за Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола

 


Записник од 44-тата седница на Собрание на акционери.pdf
Записник од 45-тата седница на Собрание на акционери.pdf
Годишен извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2019 година.pdf
Мислење на Надзорниот одбор по Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2019 година.pdf
Извештај за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2019 година.pdf
Извештај за извршената ревизија на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола по годишна сметка за 2019 година со мислење на Друштвото за ревизија „Мур Стивенс ДОО Скопје“.pdf
Мислење од Надзорниот одбор за извештаите за извршената ревизија на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2019 година.pdf
Мислење на Надзорниот одбор за предлог-одлуката за именување член на Надзорен одбор.pdf
Статут на Стопанска банка а.д. Битола (пречистен текст).pdf

Објавено на: 28.04.2020 08:04:10
Документ БР.: DOC_13285-57/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери