листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки и материјали за Собрание на акционери


II-1-1 Предлог Одлука за одобрување на Годишната сметка за 2019 година.doc
II-1-2 Предлог Одлука за одобрување на финансиските извештаи ревидирани од овластен ревизор за 2019 година.doc
II-1-3 Предлог Одлука за одобрување на Годишниот извештај за работењето на ФЕРШПЕД АД Скопје за 2019 година.doc
II-1-1 Годишна сметка на Фершпед АД за 2019 година.pdf
II-1-2 Ревидирани финансиски извештаи за 2019 година.pdf
II-1-3 Извештај за работењето на Фершпед АД за 2019 година.pdf
II-2 Предлог Одлука за распределба на добивката за 2019 година.doc
II-3 Предлог-одлука за исплата на дивиденда и дивиденден календар.doc
II-4 Предлог Одлука за одобрување на Извештајот од неизвршните членово на ОД за 2019.doc
II-4 Извештај од неизвршните членови на ОД за 2019 година.pdf
II-5 Предлог Одлука за одобрување на Годишниот извештај за работењето на Службата за внатрешна ревизија за 2019.doc
II-5 Годишен Извештај на Службата за внатрешна ревизија за 2019.DOC
II-6 Предлог Одлука за одобрување на Консолидираната годишна сметка и Конс. фин. извештаи 2019 и год.изв.за група.doc
II-6-1 Консолидирана Годишна сметка за 2019 година.pdf
II-6-2 Ревидирани консолидирани финансиски извештаи за 2019 година.pdf
II-6-3 Извештај за работењето на Група Фершпед за 2019 година.pdf
II-7 Предлог Одлука за одобрување на работата на членовите на ОД за 2019 година.doc
II-8 Предлог Одлука за назначување овластен ревизор за 2020 година.doc

Објавено на: 21.05.2020 09:00:16
Документ БР.: DOC_13285-87/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери