листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки и извештај од одборот на директори на Ад Грозд Струмица


предлог одлука за избор на ревизирска куќа за вршење ревизија н.pdf
предлог одлука за одобрување на работата на одборот на директор.pdf
предлог одлука за распределба на добивка за 2019.pdf
предлог одлука за усвојување на завршната сметка на ад грозд ст.pdf
предлог одлука за усвојување на извештајот од овластен ревизор .pdf
известај за работата на директори на АД Грозд Струмица за 2019.pdf
предлог одлука за усвојување на извештајот за работењето на ад .pdf

Објавено на: 22.05.2020 14:10:49
Документ БР.: DOC_13285-91/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери