листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки на АД Струмичко поле и Извештај за работата на одборот на директори на АД Струмичко поле


предлог одлука за усвојување на извештај за работењето на Стр.pdf
извештај за работата на директори на АД Струмичко поле за 2019.pdf
предлог одлука за одобрување на работата на одборот на директор.pdf
предлог одлука за усвојување на завршната сметка 2019.pdf
предлог одлука за распределба на добивка 2019.pdf
предлог одлука за усвојување на извештајот од овластен ревизор.pdf
предлог одлука за избор на ревизорска куќа.pdf
предлог одлука за отуѓување на недвижен имот и одобрување зделк.pdf

Објавено на: 22.05.2020 14:15:44
Документ БР.: DOC_13285-95/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери