листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери на Стопанска банка АД Скопје:


Точка 2. Записник од 47 Собрание на акционери 04.03.2020.pdf
Точка 3. Одлука за потврдување на оставка на член на Надзорен одбор.docx
Точка 4. Одлука за повторно именување на член на НО _ Д. Гудуфа (002).doc
Точка 5. Одлука за усвојување на год.с-ка и финансиски извештаи 2019.docx
Точка 6.а. Мислење на Надзорниот одбор по Финансиските извештаи за 2019 година.docx
Точка 7. Годишен извештај за работењето за 2019 година.docx
Точка 7.а Мислење на Надзорниот одбор по Годишниот извештај за 2019 година.doc
Точка 8. Одлука за распоредување на добивка за 2019 година.docx
Точка 9. Одлука за распр.на див.на приор.акции 2019.docx
Точка 11. Годишниот извештај за работата на НО во 2019.docx
Точка 12. Назначување на овластено друштво за ревизија за 2020 година.doc
Образец за гласање за акционер правно лице.docx
Образец за гласање за акционер физичко лице.docx
fi-2019-stb.pdf
tоcка-10-одлука-за-прераспределба-на-дел-од-акумулирана-добивка-во-добивка-ограниcена-за-распределба-на-акcионерите-copy.pdf

Објавено на: 01.06.2020 09:56:53
Документ БР.: DOC_13285-118/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери