листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери на ЗК Пелагонија ад Битола , што ќе се одржи на 10.08.2020 год.


Предлог одлука за одобрување работата на Одборот на директори.doc
Предлог одлука зделка со заинтересирана страна.docx
Предлог одлука назначување ревизор за 2020 год..doc
Предлог одлука одобрување годишна сметка 2019.doc
Предлог одлука распоред добивка ЗК Пелагонија 2019 ..doc
Предлог одлука усвојување извештај за консолидирана год. сметка.DOC
Предлог одлука усвојување на годишен извештај.DOC
Предлог одлука усвојување на консолидиран годишен извештај.DOC
Предлог одлука усвојување ревизорскиот извештај.DOC
Предлог одлука усвојување на консолидирана год сметка.DOC
Записник собрание 26.02.2020 презакажано.pdf
Записник собрание 13.02.2020 прекинато.pdf
Извештај Одбор на директори за 2019 г. - Copy.docx

Објавено на: 09.07.2020 08:16:54
Документ БР.: DOC_13285-145/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери