листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

На 23.11.2022 година со почеток во 11,00 часот се одржа седницата на Собрание на Акционери на Градски Трговски Центар А.Д. Скопје и на истата се разгледаа Финансискиот извештај на Градски Трговски Центар А.Д. Скопје за период од 01.07.2022 година до 30.09.2022 година, Информацијата за постапување по Барањата од приватните сопственици во Градски Трговски Центар Скопје и Информацијата за постапување по препораките и задолженијата за намалување на потрошувачката на електрична и топлинска енергија во Република Северна Македонија.

На седницата на Собрание не се одлучуваше по точките од дневниот ред за отповикување  и избор на членови на Одборот на директори на Градски Трговски Центар Скопје бидејќи не беа доставени податоци.

 

ГРАДСКИ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР А.Д. СКОПЈЕ

Објавено на: 24.11.2022 09:30:11
Документ БР.: DOC_10191-698/2022
Урнек: Други ценовно чувствителни информации