листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Согласно Глава VI, член 40 стaв 1, од Правилата за котација, Жито Лукс АД Скопје, ги објавува Финансиските извештаи за 2022 година со мислење на независниот ревизор, кои беа усвоени на Годишното Акционерско Собрание одржано на 31/05/2023:

 


Финансиски извештаи со ревизорско мислење+Годишен извештај 2022.pdf

Објавено на: 31.05.2023 14:12:17
Документ БР.: DOC_12304-84/2023
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи