листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Врз основа на Одлука од Собрание на акционери бр.02-14927-1/II-3 од 30.10.2023 година и Решение за издавање на претходна согласност од Народна банка на Република Северна Македонија бр.15-2171/1 од 22.1.2024 година, за член на Надзорен одбор на Стопанска банка а.д. Битола е назначен г. Антони Пешев.

 

Објавено на: 06.02.2024 14:43:07
Документ БР.: DOC_12285-2/2024
Урнек: Измени во органи на управување