листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки и материјали за Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола

 


1. Записник од 51. седница на Собранието на акционери.pdf
2. Годишен извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2023 година.pdf
2.1. Мислење од Надзорниот одбор по Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2023 година.pdf
2.2. Предлог-одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2023 година и Мислењето од НО.pdf
3. Извештај за извршена ревизија на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола по Годишната сметка за 2023 година.pdf
3.1. Мислење од Надзорниот одбор за извршената ревизија на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2023 година.pdf
3.2. Предлог-одлука за усвојување на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2023 година и Мислењето од НО.pdf
4. Извештај за работата на Надзорниот одбор на Стопанска Банка а.д. Битола за 2023 година.pdf
4.1. Предлог-одлука за усвојување на Извештајот за работата на Надзорниот одбор на Стопанска Банка а.д. Битола за 2023 година.pdf
5. Годишна сметка на Стопанска банка а.д Битола за 2023 година.pdf
5.1. Предлог-одлука за усвојување на Годишната сметка на Стопанска Банка а.д. Битола за 2023 година.pdf
6. Предлог-одлука за покривање на загубата по Годишната сметка за 2023 година на Стопанска Банка а.д. Битола.pdf
7. Предлог-одлука за измена и дополнување на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
8. Предлог-одлука за именување членови на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
8.1. Мислење на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за предлог-одлуката за именување членови на НО.pdf
9. Предлог-одлука за избор на Друштво за ревизија на Стопанска банка а.д. Битола.pdf

Објавено на: 25.03.2024 14:28:28
Документ БР.: DOC_13285-32/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери