листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки за годишно собрание на ЗК Пелагонија АД Битола, закажано на 30.07.2024


1 Предлог одлука усвојување на годишен извештај.DOC
2 Предлог одлука за одобрување годишна сметка и фин извештаи.doc
3 Предлог одлука усвојување на консолидиран годишен извештај.DOC
4 Предлог одлука усвојување на консолидирана годишна сметка.DOC
5 Предлог одлука усвојување ревизорскиот извештај.DOC
6 Предлог одлука усвојување ревизорски консолидиран извештај.DOC
7 Предлог одлука за одобрување работата на Одборот на директори.doc
8 Предлог одлука за распоред на добивката од 2023.doc
9 Предлог одлука назначување ревизор.doc
10 Предлог одлука стекнување сопствени акции.docx
11 Предлог одлука продажба сопствени акции.doc

Објавено на: 02.07.2024 09:17:48
Документ БР.: DOC_13285-181/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери