листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Во прилог објавуваме материјали за Годишно собрание на ЗК Пелагонија АД Битола, закажано на 30.07.2024


Годишен извештај ЗК Пелагонија 2023 година.doc
Годишна сметка ЗК Пелагонија 2023.pdf
Извештај Одбор на директори за 2023 година.docx
Консолидиран годишен извештај ЗК Пелагонија 2023 година.doc
Консолидирана годишна сметка ЗК Пелагонија 2023.pdf

Објавено на: 02.07.2024 14:06:59
Документ БР.: DOC_13285-184/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери