листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од собрание


Одлука за усвојување на Записник.pdf
Одлука за усвојување на ревидирани финансиски извештаи.pdf
Одлука за усвојување на ревидирани консолидарни фин.извештаи.pdf
Одлука за избор на членови на ОД.pdf
Одлука за усвојување на годишна сметка.pdf
Одлука за усвојување на конс.годишна сметка.pdf
Одлука за усвојување на извештајот за работењето.pdf
Одлука за распределба-употреба на добивката.pdf
Одлука за одобрување на извештајот од неизвршните членови.pdf
Одлука за одобрување на работата на членовите на ОД.pdf
Одлука за усвојување на извештајот за СВР.pdf
Одлука за назначување на овластено друштво за ревизија.pdf
Одлука за одобрување на голема зделка со заинтересирана страна.pdf

Објавено на: 05.07.2024 08:46:26
Документ БР.: DOC_12283-110/2024
Урнек: Други одлуки од собрание