листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

Ве известуваме дека на ден 09.07.2024 година со почеток од 08.00 часот се одржа акционерско собрание на МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп. Во прилог на оваа објава се одлуките кои се усвоени на акционерското собрание. Сите прашања во врска со предметните одлуки можете да ги доставите до стручните служби на Друштвото.

Срдечен поздрав,
МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп


_27.09072024.Odluki usvoenie na akcionersko sobranie.pdf

Објавено на: 09.07.2024 14:05:01
Документ БР.: DOC_12283-112/2024
Урнек: Други одлуки од собрание