листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех на Скопски пазар АД Скопје за периодот 01.01.-31.12.2005 година


BERZA_bilans_na_uspeh_31_12_2005.pdf

Објавено на: 22.02.2006 09:27:20
Документ БР.: DOC_10189-6/06
Урнек: Финансиски извештај