Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

РЕВИДИРАН ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2005 ГОДИНА


Revidirani fin. izve[tai.doc

Објавено на: 29.03.2006 15:31:53
Документ БР.: DOC_10189-47/06
Урнек: Финансиски извештај