Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Биланс на успех со состојба на 31.03.2006 година - неревидиран


БИЛАНС НА УСПЕХОТ НА АКЦИОНЕРСКОТО ДРУШТВО.doc

Објавено на: 27.04.2006 14:22:19
Документ БР.: DOC_10189-66/06
Урнек: Финансиски извештај