Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех 01.01.-30.06.2006 година


BILANS NA USPEH 30.06.2006.pdf

Објавено на: 29.08.2006 11:08:08
Документ БР.: DOC_12296-34/06
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.06.