листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Во прилог ги објавуваме ревидираните финансиски извештаи на Комерцијална банка АД Скопје за 2009 година, коишто вклучуваат: ревизорско мислење, ревидирани финансиски извештаи изготвени во согласност со законската регулатива во Република Македонија и ревидирани финансиски извештаи изготвени во согласност со Меѓународните стандарди за финансиско известување.


2009 - Ревизорско мислење.pdf
2009 - Ревидирани финансиски извештаи изготвени според законска регулатива во РМ.pdf
2009 - Ревидирани финансиски извештаи изготвени според МСФИ.pdf

Објавено на: 24.03.2010 14:58:47
Документ БР.: DOC_12304-2/10
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи