листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

                    Согласно  глава 6  од  Правилата  за  котација  ги  објавуваме  годишните  неревидирани    

финансиски известаи Биланс на успех за периодот од 01.01 до 31.12.2011 година и  Биланс на состојба  

на  ден  31.12.2011 година.  


31.12- Izvestuvanje-Trgovski Drustva-PO PRIRODA NA TROSOCI.xls

Објавено на: 29.02.2012 13:34:37
Документ БР.: DOC_26445-17/2012
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.