листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Цементарница Усје АД Скопје гиобјавува не ревидираните и не консолидираните

финасиски извештаи за периодот јануари - декември 2016


12 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xls

Објавено на: 15.03.2017 09:02:42
Документ БР.: DOC_26445-82/2017
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.