листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Почитувани,

Во прилог Ви ги доставуваме:

Одлуката бр.0201-2226/1 од 09.08.2017г. за отповикување на членови на Одбор на директори на А.Д. Градски Трговски Центар Скопје и 

Одлуката бр.0201-2226/2 од 09.08.2017г. за избор на членови на Одборот на директори на Друштвото


Odluka za razres-Neizvrs.Dir.doc
Odluka za Izbor-Neizvrs.Dir-17.doc

Објавено на: 10.08.2017 08:37:45
Документ БР.: DOC_12285-51/2017
Урнек: Измени во органи на управување