листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава 6 од правилата за котација го објавуваме неревидираниот  финансиски извештај за период  од 01.01 до 30.06.2017 година за ДИМКО МИТРЕВ а.д. Велес


fin.izv. 01.01.- 30.06.2017 pdf.xls

Објавено на: 23.08.2017 13:50:02
Документ БР.: DOC_26441-73/2017
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.