листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран , неконсолидиран Биланс на успех за периодот од 01.01.2017 до 30.09.2017 на АД  Раде Кончар -  Апаратна техника -  Скопје


Nerevidiran , nekonsolidiran Bilans na uspeh od 01.01-30.09.2017.xls

Објавено на: 13.11.2017 13:22:17
Документ БР.: DOC_12298-66/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.