листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава 6 од правилата за котација го објавуваме неревидираниот биланс на успех за период од 01.01.- 30.09.2017 година за ДИМКО МИТРЕВ а.д. Велес


bil.usp.so 30.09.2017.xlsx

Објавено на: 14.11.2017 13:10:01
Документ БР.: DOC_12298-77/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.