листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Комерцијална банка АД Скопје известува дека неревидираните (консолидирани и неконсолидирани) Биланс на успех со коментар, Биланс на состојба со коментар, Извештај за паричниот тек, Извештај за промените во капиталот и Извештај за сеопфатна добивка на Банката за периодот 01.01 - 31.12.2017 година ќе бидат објавени на СЕИ Нет на 30.01.2018 година после 15:00 часот.

Објавено на: 29.01.2018 13:25:00
Документ БР.: DOC_10191-7/2018
Урнек: Други ценовно чувствителни информации