листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Врз основа на член 41 од Статутот на Триглав Осигурување АД, Скопје и донесената Одлука на 140-та седница на Одборот на директори на Триглав Осигурување АД, Скопје, одржана на 29.01.2018 година за свикување на 48-та седница на Собранието на акционери, се објавува Повик до акционерите за учество на 48-та седница на Собранието на акционери на Триглав Осигурување АД, Скопје.


Povik do akcionerite za ucestvo na Sobranie.pdf

Објавено на: 30.01.2018 13:10:00
Документ БР.: DOC_10109-1/2018
Урнек: Јавен повик за собрание