листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Ве известуваме дека годишните неревидирани,неконсолидирани финансиски извештаи (биланс на успех,биланс на  состојба,Извештај за парични текови  и Извештај за промена во капиталот ) ќе Ви бидат доставени до 15.03.2018 година како и годишните неревидирани , консолидирани финансиски извештаи за 2017 год. ќе Ви бидат доставени до 15.03.2018 година 

Објавено на: 12.02.2018 09:50:59
Документ БР.: DOC_10191-21/2018
Урнек: Други ценовно чувствителни информации