листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки за Годишното Собрание на Македонски Телеком АД – Скопје коешто ќе се одржи на 16.04.2018 година.


1.0_МКТ SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na Godisna smetka 2017.pdf
1.1_MKT Godisna smetka 2017.pdf
2.0_МКТ SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na Finansiski izvestai 2017 local GAAP.pdf
2.1_MKT Finansiski izvestai so revizorsko mislenje 2017 local GAAP.pdf
3.0_МКТ SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na IFRS Finansiski izvestai 2017.pdf
3.1_MKT IFRS Finansiski izvestai so revizorsko mislenje 2017.pdf
4.0_МКТ SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenje 2017.pdf
4.1_MKT Godisen izvestaj za rabotenjeto 2017.pdf
5.0_МКТ SA Predlog Odluka_Rasporeduvanje neto dobivka 2017.pdf
6.0_МКТ SA Predlog Odluka_Isplata na dividenda za 2017 i utvrd.na dividenden kalendar.pdf
7.0_MKT SA_Predlog Odluka_Odobruvanje na rabota clenovi OD 2017.pdf
7.1_Informacija za ucestvo na clenovite na OD vo 2017.pdf
8.0_MKT SA Predlog Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenjeto na IR_2017.pdf
8.1_Godisen izvestaj za rabotenjeto na IR 2017.pdf

Објавено на: 15.03.2018 09:56:33
Документ БР.: DOC_13285-15/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери