листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно член 40 т од Правилата за котација Скопски пазар АД Скопје ги објавува неревидираните неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните текови и Извештај за промените во капиталот) за период од 01.01.-31.12.2017 година.


Неревидирани финасиски извештаи за 01.01.-31.12.2017.xls

Објавено на: 16.03.2018 15:42:32
Документ БР.: DOC_26445-106/2018
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.