листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Годишни, неревидирани, консолидирани Финансиски извештаи( Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек, Извештај за промените во капиталот ) за 2017 година.


FI 01.01. - 31.12.2017 - ADING-nerevidirani, konsolidirani.xls

Објавено на: 02.04.2018 08:39:59
Документ БР.: DOC_26445-125/2018
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.