листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидирани посебни и консолидирани финансиски извештаи за годината која завршува на 31.12.2017 година

Годишен извештај за работењето на групацијата за период јануари - декември 2017 година


Replek AD Revidirani posebni finansiski izvestai 31.12.2017.pdf
Replek AD Revidirani konsolidirani finansiski izvestai 31.12.2017.pdf
Godisen izvestaj_Replek AD_2017.pdf

Објавено на: 05.04.2018 14:26:27
Документ БР.: DOC_12304-9/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи