листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Македонски Телеком АД Скопје ги објавува ревидираните финансиски извештаи за 2017 година во согласност со усвоените меѓународни стандарди за финансиско известување објавени во "Службен весник на Република Македонија".


2.1_MKT Finansiski izvestai so revizorsko mislenje 2017 local GAAP.pdf

Објавено на: 16.04.2018 15:50:00
Документ БР.: DOC_12304-11/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи