листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Македонски Телеком АД Скопје ги објавува другите одлуки донесени на Собранието на акционери на Друштвото одржано на 16.04.2018 година. 


МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisna smetka 2017.pdf
МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Finansiski izvestai 2017 local GAAP.pdf
МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na IFRS Finansiski izvestai 2017.pdf
МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenje 2017.pdf
MKT Sobranie Odluka_Odobruvanje na rabota clenovi OD 2017.pdf
MKT Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenjeto na IR_2017.pdf

Објавено на: 16.04.2018 15:50:00
Документ БР.: DOC_12283-15/2018
Урнек: Други одлуки од собрание