листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Македонијатурист АД Скопје-Други одлуки од Собранието на акционери од 23.04.2018 година.


Одлука за именување на Претседавач со Собрание на акционери на 23.04.2018г..pdf
Одлука за одобрување на Годишна сметка и финансики извештаи за 2017 година..pdf
Одлука за одобрување на Годишниот извештај од работењето на Друштвото во2017г..pdf
Одлука за одобрување на Годишна сметка и финанс. извештаи-ревидирани за 2017 год..pdf
Одлука за одобрување на Извештајот за работењето на Надзорен одбор во 2017год..pdf
Одлука за одобрување на Извештајот за работењето на Управен одбор во 2017г..pdf
Одлука за одобрување на Извештајот за работата на Внатрешната ревизија во 2017г..pdf
Одлука за избор на овластен ревизор за 2018 година..pdf

Објавено на: 24.04.2018 08:35:30
Документ БР.: DOC_12283-16/2018
Урнек: Други одлуки од собрание