листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

на Годишното акционерско собрание за деловната 2017 година, акционерите на Осигурување МАКЕДОНИЈА - Виена Иншуренс Груп донесоа одлука за распредлба на добивка, исплата на дивиденда и утврдување на дивиденден календар. Во прилог на оваа објава се предметните одлуки.

Поздрав,

Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп


_16.Odluka_FI_GS_GIR_KPMG.pdf
_17.Dobivka_Dividenda_Dividenden Kalendar.pdf

Објавено на: 27.04.2018 13:10:01
Документ БР.: DOC_10187-8/2018
Урнек: Дивиденден Календар