листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

- Консолидирани финансиски извештаи и Извештај од независен ревизор за П.И.„Витаминка“ А.Д. Прилеп со Подружниците за 2017 година

- Посебни финансиски извештаи и Извештај на независен ревизор за П.И.„Витаминка“ А.Д. Прилеп за 2017 година

 

 


Konsolidiran finansiski izvestai i izvestaj od nezavisen revizor za Vitaminka so podruznici za 2017 godina.pdf
Posebni finansiski izvestai i Izvestaj na nezavisn revizor za Vitaminka A.D., Prilep, za 2017 godina.pdf

Објавено на: 11.05.2018 13:10:01
Документ БР.: DOC_12304-23/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи