листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран, неконсолидиран Биланс на успех за период 01.01.-31.03.2018


MAKOTEKS AD 3 Bilans na uspeh 3 2018.xls

Објавено на: 14.05.2018 15:40:27
Документ БР.: DOC_12294-84/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.