листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Цементарница Усје АД Скопје објавува

консолидирани, неревидирани финансиски извештаи за период од 01.01.до 31.03.2018 година


3 Месечно консолидирано известувања- УСЈЕ_2018 - природа на трошоци.xls

Објавено на: 22.05.2018 08:59:10
Документ БР.: DOC_12294-113/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.