листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Акционерите на Цементарница Усје АД Скопје на Годишното собрание одржано на ден 06.06.2018 година

доенсоа:

Одлука за одобрување на извештајот на Службата за внатрешна ревизија за 2017 годиа

Одлука за избор на неизвршен член на ОД Г-дин Томас Главаш

Одлука за избор на неизвршен член на ОД Мирослав Глигориевиќ


Одлука за избор на наеизвршен член на ОД Томас Главаш.docx
Одлука за Избор на неизвршен член на ОД Мирослав Глигориевиќ.docx
Одлука за разгледување и одобрување на Извештајот на Службата за внатрешна ревизија.docx
Извештај од годишната внатрешна ревизија за 2017.docx

Објавено на: 06.06.2018 14:32:42
Документ БР.: DOC_12283-79/2018
Урнек: Други одлуки од собрание